Kalite Kontrolcüler eskileri unutmadı

Kalite Kontrolcüler eskileri unutmadı

BİZLER EMEKLİ OLACAĞIZ Kİ YERİMİZE GENÇLER GELSİN

Kalite Kontrolcüler eskileri unutmadı

MKE Mühimmat Fabrikası Kalite Müdürlüğü çalışanları önceki gün bir vefa örneği sergileyerek 35 yıllık arkadaşlarına duygulu anlar yaşattılar.

EMEKLİLİK VE DOĞUM GÜNÜN BİR ARADA

Daha önce MKE Top Fabrikasında kısa bir süre çalıştıktan sonra Mühimmat Fabrikası Kalite Müdürlüğünde Kalite Kontrol Şefi olarak göreve başlayan Makine Teknikeri Fail Pehlivanlı, yaklaşık 35 yıldır hizmet verdiği birimden ve MKE´den önceki gün emekli oldu. Yaş haddinden emekli olan Pehlivanlı için bir veda yemeği düzenleyen iş arkadaşları, aynı zamanda doğum günü olan Fail Pehlivanlı´nın bu özel gününü de unutmayarak 65´inci yaş günü pastasını da birlikte kestiler.

BİZLER EMEKLİ OLACAĞIZ Kİ YERİMİZE GENÇLER GELSİN

Uzun yıllar MKE´ye ve özellikle de Kalite Kontrol Birimine hizmet veren Pehlivanlı, yaptığı konuşmada, yetişkin bir insan ömrüne denk gelecek kadar bir süre bu birime hizmet vermekten onur ve gurur duyduğunu belirterek, ?Yıllarca hizmet verdiğim MKE´den ve bu birimden ayrılmak elbette üzücü bir durum. Ancak bizler yaş haddimizi doldurunca emekli olacağız ki, yerimize gençler, bizim evlatlarımız, yeğenlerimiz gelsinler. Bu şekilde düşününce de mutlu oluyorum.?

ARKADAŞLARIMIN DAVRANIŞI BENİ DUYGULANDIRDI

?Ayrıca bugün, bu yemeği organize eden, doğum günü sürprizini hazırlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yıllarca birbirimizi kırmadan incitmeden, evimizden çok vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızın bu davranışı beni gerçekten duygulandırdı. Bu düşüncelerle, birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunar, çalışmalarında başarılar dilerim? dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü