Kaletepe´nin Neronları

Kaletepe´nin Neronları

METRUK EVLERDE ÜÇ GÜNDE İKİ EVDE YANGIN ÇIKTI, SOKAK SAKİNLERİ TEDİRGİN

METRUK EVLERDE ÜÇ GÜNDE İKİ EVDE YANGIN ÇIKTI, SOKAK SAKİNLERİ TEDİRGİN

Kaletepe´nin Neronları

Kaletepe Mahallesi 975. Sokak içerindeki metruk evler çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Geçtiğimiz hafta üç gün arayla evlerde çıkan yangın bardağı taşıran son damla oldu. Sokak sakinleri balicilerin mekânı olan bu evlerin yıkılmasını istiyor.

MODERN BİNALARLA İÇ İÇE

Kırıkkale´nin Kaletepe Mahallesi 975. Sokak içerisinde yükselen apartmanların arasında kalan terk edilmiş metruk evler ilginç görüntü oluştururken sokak sakinlerinin de korkulu rüyası oluyor. Eski ve hiçbir güvenliği olmayan evler halk arasında ?Bali? diye bilinen uçucu madde kullanan gençlerin mekânı olması dolayısıyla da çevre sakinlerini son derece rahatsız ediyor.

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA HABER OLMUŞTU

Aynı sokakta geçtiğimiz yıllarda da metruk evlerle ilgili haberlere yer vermiştik. Evlerin sahipleri tarafından terk edilmiş olması ve ahşap olması nedeniyle de yangın tehlikesi oluşturması mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açarken geçtiğimiz günlerde üç gün arayla meydana gelen iki ayrı yangın bardağı taşıran son damla oldu. İki evin çatısında çıkan yanığın çevre de panik yaşanmasına yol açtı. Çevredeki çok katlı ve yeri biralarda barınan aileler evlerin bir an önce yıkılmasını istedi. Mahalle sakinleri evleri buraları kendine mesken seçenlerin yaktığını ileri sürüyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü