Kaletepe Otopark yakında açılıyor

Kaletepe Otopark yakında açılıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 164´üncüsüne Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti.

taleplerini dinledikten sonra gereği yapılması için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Halk günü etkinliğinin ardından Kurban Bayramı öncesinde açılacak olan otopark hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır otopark çalışmasının son aşamaya geldiğini belirtti.

 

ŞEHİR İÇİ TRAFİK RAHATLAYACAK

 

Otoparkın açılması ile birlikte şehir içi trafiğini rahatlatacağını aynı zamanda 3*3 lük 2 adet baks ile Emniyet binasının karşısından Karşıyaka, Selimözer, Bahçelievler ve Yuva Mahallelerine ikinci bir yol açılacak. Bu sayede hem mahalle sakinleri de ikinci bir yola kavuşmuş olacak hemde şehir içi trafik yoğunluğu azaltılarak otopark vatandaşların hizmetine sunulacak dedi.Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Kurban Bayramı öncesinde Otoparkın açılması talimatı verdiğini söyleyerek Kırıkkale´ye hayırlı olmasını diledi. Halk günü etkinliği sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, katılan vatandaşlara teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ