KALENDER ŞEFKAT TEPE SETİNDE

KALENDER ŞEFKAT TEPE SETİNDE

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER) ziyaret ve gezi faaliyetleri aralıksız olarak sürdürüyor. Dernek üyeleri Şefkat Tepe dizisinin setine konuk oldu ve Konya Mevlana Türbesi?ni gezme fırsatı buldu. Dernek Başkanı Şuayip Demir

ŞEFKAT TEPE DİZİ SETİNİ ZİYARET
Geçtiğimiz haftalarda Kırıkkale ve Yöresi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği KALENDER Konya iline Yönetim kurulu ve üyeleri ile gezi düzenledi. İlk olarak Mevlana Hazretlerinin türbesini ziyaret eden KALENDER Derneği üyeleri burada Mevlana?yı anarak dualar etti. Daha sonra Televizyon dizilerinden Şefkat Tepe setini ziyaret eden dernek üyeleri, dizinin yapımcı ve yönetmenleri sohbet etti. Dizi setinde oyunculara Kırıkkale?ye özel baklavalar ve tatlılar ikram edildi. Dernek üyeleri, dizi ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Dizi çekimini izleme fırsatını da yakalayan üyeler daha sonra yine bir televizyon dizisi olan Tek Türkiye setini ziyaret etti. Böyle programların sürekli devam edeceğini belirten KALENDER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir, ?Dernek olarak yapacağımız çalışmalar devam edecek. Bu tür gezi organizasyonlarına önem vererek, üyelerimize gezi imkanını sunmaya çalışıyoruz. Amacımız dernek olarak her alanda faaliyet gösterebilmektir. ? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ