KALENDER kan bağışında bulundu

KALENDER kan bağışında bulundu

KALENDER Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir ve dernek üyeleri Kızılay Kan Merkezi?ne kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı Şuayip Demir, kan vermenin önemli olduğunu belirterek, herkesin yılda 2 kez kan vermesi gerektiğini bildirdi.

ÖNEMLİ ORGANİZASYON 
KALENDER Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Kan ver Hayat kurtar? sloganıyla yapmış olduğumuz faaliyetimize birçok dernek destek verdiler. Bayan derneklerimiz ve engelli derneklerimiz de faaliyete katıldılar ve büyük destek verdiler. Ülkemizde kan açığı bulunmakta. Her gün kazalar olmakta. Ameliyatlar için hastalar için çok kana ihtiyaç olduğunu hem basından hem de Kızılay temsilcilerinden hep duymaktayız. Bizlerde platform olarak böyle bir faaliyet yapmaya karar verdik. Hem kan bağışı olarak hem de derneklerin birlik ve beraberlik sergilemeleri açısından önemli bir faaliyet olduğu kanaatindeyiz.?
FAALİYETLER DEVAM EDECEK 
?İlerlerleyen zamanlarda yine kan bağışı faaliyetimiz devam edecek Kan bağışı faaliyetimizde platformumuzu Kızılay Yöneticileri karşıladılar. Kızılay Başkanı Cengiz Kaplanhan, Başkan Yardımcısı Mehmet Altundağ bu faaliyetimizden memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini belirttiler. Ayrıca Kan Merkezi Doktoru Yeter Kaplan hanımda platformumuza çok teşekkür ettiklerini ve böyle birlikteliğe her alanda ihtiyaç olduğunu ve bunun devam ettirilmesi gerektiğini belirttiler. Kan vermenin insan sağlığına çok faydalı olduğunu belirterek herkesin kan vermesi gerektiğini söylediler? dedi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü