Kale İlköğretim moral şenliği düzenledi

Kale İlköğretim moral şenliği düzenledi

OKUL BAKIMA ALINACAK

Kale İlköğretim moral şenliği düzenledi

Kale İlköğretim Okulu öğrencileri bir yılın yorgunluğunu düzenledikleri moral şenliğiyle attı.

GÖSTERİLER ALKIŞ TOPLADI

Kale ilköğretim okulu öğrencileri bir yılın verdiği yorgunluğu, okul bahçesinde düzenledikleri muhteşem etkinlikle attılar. Öğrenciler hazırladıkları gösterilerle hem kendilerini hem de ailelerini eğlendirdiler.

YENİ SEZONA YENİ BİNAYLA GİRECEĞİZ

Eğlence öncesi kısa bir konuşma yapan Kale ilköğretim Okulu Müdürü Hacı Kaplan; Bugün burada olarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Hem yavrularımız hem öğretmen arkadaşlarımız bir yılık emeklerini bugün aldılar. Yeni dönemde yeni heyecanlar ve yeni başarılar bizi ve okulumuzu bekliyor. Burada yönetici olmaktan ve sizlerle beraber olmaktan ötürü son derece memnunum. İnşallah mezun olan öğrencilerimiz güzel bir gelecek bekler, yeni kayıt olacak öğrencilerimize de yeni okul binamızda hizmet vereceğiz” dedi.

OKUL BAKIMA ALINACAK

Okul Aile Birliği Üyesi İsa Yeşilyurt ise, Elimizden geldiği kadar okulun etkinliklerine dahil olup okul yönetimi ile güzel çalışmalara imza atmaya gayret gösteriyoruz. Her velinin öğrencisi kendine güzel ancak biz sadece kendi çocuklarımızı değil burada eğitim öğretim gören bütün öğrencilerin ailesi konumundayız. Kale ilköğretim okulunda okul aile birliği üyesi olarak, Şehirde esnaflarımızdan, şehir bürokrasisinden destek alarak güzel çalışmalara imza atıyoruz.  Okulumuz eski bir bina ancak eğitim olarak kaliteli bir eğitim alıyoruz. Değerli milli eğitim yöneticilerinden okulumuzun inşaatına bu yıl başlanacağını öğrendik. Umuyorum biz veliler ve öğrencilerimiz eski okulda eğitim gördü, bizim çocuklarımızdan sonra gelecek olan evlatlarımız yeni binada, modern anlamda, eğitim alırlar.

BAŞKAN SAYGILI VE VALİ KOLAT'A TEŞEKKÜR

Okul aile birliği olarak bizlere destek olan Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve ekibine de sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca eğitim öğretim anlamında bize her zaman kapısı açık olan devlet adamı, babacan valimiz sayın Ali Kolat'a da öğrenci velileri olarak müteşekkiriz” diye konuştu. Konuşmaların ardından çeşitli alanlarda ve yarışmalarda birinci olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti