KALEGAZ, Türkiye´de birinci oldu

KALEGAZ, Türkiye´de birinci oldu

BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ

KALEGAZ, Türkiye´de birinci oldu

Kırıkkale´yi dünyaya duyuran KALEGAZ, farklılığını göstererek,  2015 yılı Ocak Şubat Mart aylarında yerel LPG dağıtım firmaları arasında Türkiye satış birincisi oldu.

BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ

Kırıkkale´nin adını Türkiye´ye duyuran KALEGAZ, bu birincilikle farklı olduğunu bir kez daha gösterdi. Güçlük ve güvenilir bir yapıya sahip olan KALEGAZ, bunu birinciliği ile tescilledi.  İnsan ve hizmet düsturu ile yola çıkan KALEGAZ, vatandaşın her zaman cebini düşündü.  

365 GÜN 24 SAAT HİZMET

KALEGAZ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, ?365 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Bizim misyonumuz önce insana hizmet.   KALEGAZ için ürününün kalitesi kadar ürünü yerine zamanında ulaştırılması da önemlidir. Dökmegaz kullanan sanayiden ziraata, villadan toplu konuta beklenilen hizmet aksatmadan sürdürülmektedir. KALEGAZ dökmegaz fiyat ve ödeme koşullarında da rakipsiz. Fabrikamıza, seranıza, çiftliğinize, villanıza veya toplu konutunuza KALEGAZ´a danışmadan dökmegaz almayın.?dedi.

MÜŞTERİLERİNİZİN EKONOMİSİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ

Ilıcan, ?Otogaz istasyon sahipleri firmanızın kalitesini ve müşterilerinizin ekonomisini düşünüyorsanız ve ticaret ilkenizde kaliteli otogazı müşterilerinize ucuz fiyatla satmak hem müşterileriniz, hem işletmeniz için farklılık istiyorsanız biz bir numarayız. Bizim bu farklılığımızı Kırıkkale, Çankırı, Ankara, Yozgat ve Kırşehir´deki bayilerimiz görerek bizlere desteklerini hiç esirgemediler. Onların bu ilgisine her zaman minnettarız.? diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı