KALE?DE TEK HEDEF GALİBİYET

KALE?DE TEK HEDEF GALİBİYET

Kırıkkalespor yarın kendi sahasında oynayacağı Araklıspor maçının çalışmalarına başladı. Sancaktepe maçının beraberliğini üstünden atamayan takımımız toparlanmaya çalışıyor. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından gelen mağlubiyetler ve beraberlikler takı

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Yarın oynayacağımız Araklıspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımımızda maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Bu maçı mutlaka kazanmak gerekiyor. Ev sahibi avantajımızı kullanarak Araklı?yı yenip moral motivasyonumuzu üstlere çıkarmamız gerekiyor. Öte yandan ligin alt sıralarına yaklaşmamak ve o bölgeden uzak durmak için yarın ki maçı kazanmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum ve bu maçı kanacağımıza inanıyorum. Futbolcularımız ile yaptığımız toplantılarda bu maçın önemine değiniyoruz? dedi.

 

MAĞLUBİYET SIKINTIYA SOKAR

Alınacak mağlubiyetin futbolcuları strese sokacağını ve alt sıralar ile puan farkının azalacağını belirten Aydoslu, ?Belki de sezonun en önemli maçlarından birisine çıkıyoruz. Alacağımız bir galibiyet bizleri alt sıralardan tamamen uzaklaştıracak. Ancak alacağımız bir mağlubiyet bizleri alt sıralara yakınlaştıracak ve bu hem bizim, hem futbolcularımızın hem de seyircimizin moralini bozacak. Yarın mağlubiyet ile karşılaşmamak için elimizden geleni sahaya yansıtmak zorundayız. Maçın önemi ve anlamı ortada, seyircilerimizden destek bekliyoruz? dedi.

 

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ettiklerini belirten Aydoslu, ?Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olan taraftarlarımız, bizlere desteğini her konuda gösteriyor. Takımımızda sorunlar var ve taraftarlarımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bazen antrenmana baklava ile geliyorlar, bazen de futbolcularımıza hediye getiriyorlar. En önemlisi bizleri sahada 90 dakika boyunca destekliyorlar. Onların haklarını ödemek için Araklı maçını kazanacağız ve taraftarlarımıza hediye edeceğiz? diye konuştu.

 

SAHİP ÇIKILMASI GEREKİR

Takımın hafta sonu Sancaktepe maçındaki protestosu ile ilgili konuşan Aydoslu, ?Alt sıralardan kurtulmalıyız ve şansımız var. Bu avantajları kaybetmememiz gerekiyor. Üç puanlık sistemde her an her şey değişebilir. Bunların dışında sıkıntılarımız var. Kimse bilmiyor. Bize şehrin sahip çıkması lazım ama hala sahipsiziz. Futbolcularım sahada bir dakika diz çöktü ve durumlarını anlatmaya çalıştı. Bu çocukların çoğu evli ve bakmakla yükümlü aileleri var. Bu konuda herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Kırıkkalespor, Kırıkkale?nin takımıdır. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekmektedir? diye konuştu.

 

HAFTANIN MAÇLARI 

Kırıkkalespor ? Araklıspor

Kırıkhan ? Kastamonu

Zeytinburnu ? Pazar

Gölcükspor ? Karsspor

Sancaktepe ? Siirtspor

Denizli Belediye ? Yalova

Torbalı ? Beylerbeyi

Diyarbakır Belediye ? Kepez

Keçiören gücü ? Gaziosmanpaşa

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ