Kale, galibiyeti kaçırdı

Kale, galibiyeti kaçırdı

MKE Kırıkkalespor ligin 29. haftasında puan ve puanlar için gittiği Lüleburgazspor deplasmanından isteğini aldı. Golsüz berabere kalan Kırıkkalespor, hanesine 1 puan daha yazdırarak, rakibi ile puan farkının açılmasına izin vermedi. Öte yandan Kırıkkalesp

3 MAÇTA 5 PUAN
Ligin bitimine 8 maç kala zirve ve küme düşme hattında heyecan tavan yaparken, takımlar her maç puan için adeta savaşıyorlar. Temsilcimiz MKE Kırıkkalespor ise son 3 maçta 5 puan alarak küme düşmeme iddiasında ?bende varım? dedi. Son maçta Lüleburgazspor ile 0-0 berabere kalan Kırıkkalespor, umutlarına başka maçlara taşıdı.
 
BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Her geçen maçta üstüne koyan Kırıkkalespor, Lüleburgaz maçında da güzel bir oyun oynadı. Maçın genelinde üstün olan Kırıkkalespor, 3 puanı kaybeden taraf oldu. 0-0 biten maçın sonunda ise gülen taraf puan farkını koruyan ve deplasmandan 1 puan koparan Kırıkkalespor oldu. Maç esnasında ikili mücadele sonrası yerde kalan Lüleburgazspor?un 24 yaşındaki oyuncusu Levent Tabak, beyin kanaması geçirerek, hastaneye kaldırıldı.
 
STAT: Babaeski 100.Yıl - Kırklareli
HAKEMLER: Mehmet Nevzat Adal, Çetin Demirhan, Selman Timur
LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan Yavuz, Muhammet Hastürk, Onurhan Seven(Dk. 63 Mehmet Enes Sığırcı), Selim Deniz Peker, Gökhan Çavuş(Dk 63 Ergün Ulaş), Ender Acar, Ziya İstek, Yunus Aydın, Muhammet Ali Yenilmez, Sinan Sarıkurt(Dk. 37 İhsan Kürüm), Levent Tabak.
KIRIKKALESPOR: Tayfun Bekir Yıldırımhan, Samet Türkmen, Erkan Koç, Hasan Akdemir, Ramazan Algan, Maksud Önal, Abdullah Sönmez, Oğuzhan Baykal, Mustafa Dağdeviren (Dk. 77 Mehmet Gök), Samed Çalışkan(Dk. 84 Hilmi Başat), Biray Demir (Dk. 68 Rıdvan Demir),
SARI KART: Dk. 76 Samed Çalışkan
 
HAFTANIN SONUÇLARI
Lüleburgazspor 0-0 Kırıkkalespor
Sandıklı Belediyespor 2 - 1 Manavgat Evrenseki
Gümüşhanespor 1 - 1 İnegölspor
Gebzespor 3 - 3 Hacettepe
Ümraniye 1 - 0 Keçiören Sportif A.Ş.
Kastamonuspor 1 - 1 Bayrampaşaspor
Elazığ Belediyespor 3 - 1 Kırıkhanspor
Menemen Bld. 5 - 0 A.Sebatspor
Beşikdüzüspor 0 - 0 Belediye Vanspor
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ