Kale Dağcılık`tan Yıldırım?a ziyaret

Kale Dağcılık`tan Yıldırım?a ziyaret

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Metin Atun ve Kulüp yönetimi Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım`ı ziyaret etti. Kaymakamlığın Kulübün yıl içindeki çeşitli doğa sporları etkinliklerine destek vermelerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren

DOĞA GÜZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Metin Atun, ``Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Balışeyh ilçemizde çok güzel etkinliklerimiz oldu. En son olarak ise İstanbul İktisat Doğa Sporları Derneği`nden (İKDOS) 33 dağcı sporcuyu misafir ederek aynı zamanda zirve yürüyüşü gerçekleştirmiş olduk. Bizlere resmi ya da özel kuruluşların destek vermesi sayesinde yöremizin bu alandaki doğa güzelliklerini de ortaya çıkarmış oluyoruz." dedi.

TİŞÖRT HEDİYE ETTİ

Kaymakam Yıldırım`da, Kulübün etkinliklerinin sadece Kırıkkale açısından değil tüm yurt genelinde önemli bir merkez haline gelme noktasına doğru ilerleyen Dinek Dağı zirve yürüyüşü etkinliklerinin, doğa ile iç içe yaşamanın ve insanımızda doğa bilincinin sürekli zihinlerde tutulmasının en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Atun, Kaymakam Yıldırım`a üzerinde Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yazılı bir tişört hediye etti.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı