KALE DAĞCILIK KEŞİF YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR

KALE DAĞCILIK KEŞİF YÜRÜYÜŞLERİNE DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü üyeleri Karacalı vadi parkuru keşif yürüyüşünü hafta sonu 27 sporcu ile başarıyla tamamladı.

Kırıkkale´de 2002 yılından itibaren faaliyet gösteren Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü kurucu başkanı ve aynı zamanda Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Metin Atun ve beraberindeki 27 kulüp üyesi sporcu, geçtiğimiz pazar günü Karacalı vadi parkurunda keşif yürüyüşü yaptılar. Yürüyüşe,  Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Yıldırım da eşlik etti. Sabah 9.30´da başlayan Karacalı vadi parkuru keşif yürüyüşü yaklaşık 4 saat sürdü. Toplamda 11 km. yol kateden kulüp üyeleri güzel havanın da etkisiyle keyifli bir keşif yürüyüşü yaptılar.

Pandemi döneminde yapılabilecek en sağlıklı sporun doğa sporları olduğunu belirten Kulüp Kurucu Başkanı Metin Atun; “Karacalı vadi parkuru keşif yürüyüşümüzü 27 sporcumuzun katılımıyla başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. 11 km´lik vadi parkuru yürüyüşümüzü sorunsuz tamamladık. Amacımız ilimizde bulunan doğal güzellikleri açığa çıkarmak ve tanıtımını yapmak. Pandemi sürecinde ve pandemi sonrasında, gece- gündüz, yaz-kış, her mevsim aile boyu yapılabilecek en sağlıklı spor, bu tür doğa sporlarıdır. Ayrıca 8 yaşındaki gence lisans verebilen tek spor dalıdır. Tüm halkımızı birlikte yürüyüş yapmaya davet ediyorum. Bugün bizimle olan kulüp üyesi sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Kırıkkale´mize yakışır daha başka projelerle dağcılık sporuna katkı yapmaya devam edeceğiz. Tarihi Çeşnigir Köprüsü´nü destekleyecek kültürel projelerle spora katkı sağlamayı amaçlıyoruz ” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ