Kale Dağcılık Ağrı'da Zirve Yaptı

Kale Dağcılık Ağrı

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz ve beraberindeki heyet, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Kökrek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Kale Dağcılık ekibi ziyaretin ardından Ağrı

Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz ve beraberindeki heyet, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Kökrek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Kale Dağcılık ekibi ziyaretin ardından Ağrı Dağına tırmanarak zirve yaptı.
 

Sahip olduğu 5 bin 137 metre yüksekliğiyle “Türkiye'nin çatısı” olarak adlandırılan Ağrı Dağına tırmanış için kente gelen Kırıkkale Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ziya Korkmaz, kulüp üyeleri Mehmet Dim, Vedat Durudoğan, Furkan Kayır, İsa Sert, Sart Lashgari ve Gürkan Yamur, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, ziyaretten dolayı Başkan Korkmaz ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Korkmaz, konukseverliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek’e teşekkür ederek bir süre görüştü.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ