Kaldırımda yürürken otomobilin altında kaldı

Kaldırımda yürürken otomobilin altında kaldı

TERS YOLA GİRİNCE OLAN OLDU

Kaldırımda yürürken otomobilin altında kaldı

Dün akşam saatlerinde Zafer Caddesinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşkına çevirdi. Yaya kaldırımda yürüyen yaşlı bir adama hafif ticari araç çarptı.

BU KADARI DA OLMAZ Kİ!

Kırıkkale´de dün Zafer caddesinde meydana gelen trafik kazası görenlere ?Bu kadarına da pes? dedirtti. Dün akşam saatlerinde yaya kaldırımında yürüyen yaşlı bir adama hafif ticari araç çarptı. Aracın çarpmasıyla yere düşen yaşlı adamın ayağı kırıldı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yere yığılan yaşlı adama ilk olarak oradaki polisler müdahale etti.

TERS YOLA GİRİNCE OLAN OLDU

?Bu kadarına da pes? dedirten kaza dün akşam saatlerinde Zafer Caddesinde Belediye istikametinde ilerleyen 06 TFM 08 plakalı hafif ticari araç aniden direksiyon kırarak ters yola girdi. Bu arada yaya kaldırımında yürüyen Fahri Kürkçü isimli yaşlı adama çarptı.

YAŞLI ADAMIN BACAĞI KIRILDI

Yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu saatte çevredeki onlarca kişinin şaşkın bakışları arasında otomobilin altında kalan adama ilk olarak olay yerine gelen Yunus Polisler müdahale etti. Daha sonra olay yerene gelen 112 Sağlık ekipleri yaşlı adama müdahale etti. Bacağı kırıldığı belirlenen Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama