Kaldırım mı, ot tarlası mı?

Kaldırım mı, ot tarlası mı?

Şehir merkezinde kaldırımlar genişliyor(!) Osmangazi Mahallesi?nde ise kaldırımlar yabancı ot tarlasına dönüşüyor. Durumu belediyeye ihbar eden ancak sonuç alamayan mahalle sakinleri tepkili.

KÖY YOLU GİBİ 

Osmangazi Mahallesi?nin ana caddesindeki kaldırımlar yabancı otlardan bırakın yürümeyi, görünemez hale geldi. Mahalle sakinlerinin ihbarları da belediye ekiplerini mahalleye getiremedi. Ortaöğretim okullarının güzergâhında bulunan cadde köy yollarını aratmayan bir görüntü sergiliyor. Mahalle sakinleri ise şehir merkezinde her yıl gereksinim duyulan kaldırım tadilatının neden Osmangazi Mahallesi?ne uğramadığını merak ediyor.

YANGIN ENDİŞESİ

Birkaç saatlik çalışmayla otların temizleneceğini savunan mahalle sakinlerinin, ?Kaldırımı kazıp, yenisini yapmayacaklar. Sadece otları temizleyecekler ama hiçbir adım atılmadı? tepkisi caddede oluşan görüntüyle haklı çıkıyor. Vatandaşın bir diğer endişesi ise otlardan meydana gelebilecek yangın. Otların boyutu bir hayli uzun olması sebebiyle en ufak bir kıvılcımda yangına davetiye çıkarabilir.

ONLAR YOLDAN YÜRÜYOR

Ortaöğretim kurumlarının güzergâhında olması ve mahallenin ana caddesi olması nedeniyle, oluşan görüntü yakışıksız bir durum aldı. Belediye ekiplerinin müdahalesini bekleyen vatandaş, kaldırımdan değil, yolun ortasından yürüyor. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü