KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

DR. OSMAN ACAR KIRIKKALE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ GÖREVİNE TEKRAR DÖNDÜ

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM
12 Haziran Milletvekilliği seçimleri için AK Parti?den A.Adayı olan Op. Dr. Osman Acar aday olamayınca tekrar eski görevine döndü. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğine tekrar Cuma günü başlayan Acar,  personelinin Başhekimlik Polikliniği girişinde çiçeklerle karşıladı. Hastaneyi özlediğini belirten Dr. Osman Acar, ?Sizleri özlemişim, nasip kısmet böyleymiş. Hayırlısı olsun. Kaldığımız yerden devam? diyerek tebrikleri kabul etti.
 
HASTA MEMNUNİYETİ
Siyaset yolunda ilk tecrübesini edindiğini belirten Dr. Acar, ?Her şey geride kaldı. Kırıkkale halkı bize olan vefasını fazlasıyla gösterdi. Halkımız kendisine hizmet edeni unutmuyor, şu andan itibaren benim için siyaset, vatandaşımızın hastanemiz hizmetlerinden memnun olması? dedi.
 
AK PARTİ ADAYLARINDAN YÜKSEK İHTİSASA ZİYARET
Görevine yeni başlayan Dr. Osman Acar, ayağının tozuyla Ak Parti heyetini karşıladı. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları İçişleri eski Bakanı Prof. Dr. Beşir Atalay, 22. dönem Milletvekili Avukat Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Aday Adayları İhsan Kurtoğlu, Abdurrahman Keskin ve bir grup partili, Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ettiler. Başhekim Osman Acar ve idare heyetince karşılanan partililer, hasta servislerini ziyaret ederek, hastalar ve hastane hizmetleri hakkında bilgi aldılar. Başta Prof. Dr. Beşir Atalay olmak üzere parti heyeti Başhekim Osman Acar?a, göreve başlaması nedeniyle başarılar dilediler.
 
FİKİR AĞABEYİ
Hasta servislerini gezerek hastalarla sohbet eden ve hastane hizmetleri hakkında Başhekim Osman Acar?dan bilgi alan Atalay, hastaların memnuniyetinden dolayı mutlu oldu. Bakan Atalay, hastane de Osman Yurtoğlu isimli adında bir vatandaşı da ziyaret etti. Bakan Atalay, ?Kendisi bizlerin?ağabey? dediğimiz çok değerli ve bilge bir insandır. Bizlerin ve bir dönemin gençliğinin fikir hareketi olan Büyük Doğu ekolünün tanınmasında önemli hizmetleri olmuştur? dedi. Heyet daha sonra Başhekim Osman Acar ve ekibine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız