Kahvehaneler Ramazan?da dolup taşıyor

Kahvehaneler Ramazan?da dolup taşıyor

İftar sonrasında oyun düşkünleri akın ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlar kahvehaneleri tıka basa dolduruyor. Bazı kahvehanelerde ise oturacak sandalye bulmak bile mümkün değil.

MÜŞTERİ VAR PARA YOK
Ramazan ayının gelmesi ile birlikte akşam saatlerinden itibaren inanılmaz bir yoğunluk yaşanmaya başladığını belirten kahvehane sahipleri, ?Müşteriden yana şansımız açıldı. Tabi ki, bu duruma ilk etapta çok sevinmiştik ancak işletmemize gelen müşteriler, içtikleri bir bardak çayı bile deftere yazdırması, bu şekilde de günden güne borcunun çoğalması bizleri tedirgin ediyor. Çünkü hesap açtığımız insanların sayısını bile unuttuk. Müşteriden borcunu istediğimiz zaman `Param yok. Olunca hepsini toptan kapatacağım` sözü ile karşılaşıyoruz? dediler.

SAHURA KADAR OYUN
Ramazan ayının girmesi ve kahvehanelerin sahura kadar açık kalmasına müsaade edilmesi sonrası, müşteri sayısında büyük bir artış gözlendiğini ifade eden kahvehane sahipleri, ?İşletmelerimizde müşteriye kredi açmamız, cebinde parası olmadığı zaman bile ayaklarına hakim olamıyor ve müşteri kahvehanemize geliyor. ?Borç yiyen kesesinden yer? misali sahura kadar evlerine gitmiyorlar ve oyun oynayarak vakitlerini geçiriyorlar ?şeklinde konuştu.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ