Kahvaltı dopingi

Kahvaltı dopingi

Hafta sonu Gebzespor ile önemli bir mücadeleye çıkacak olan MKE Kırıkkalespor?da moraller üst seviyeye çekilmeye çalışılıyor. Hayati önem taşıyan karşılaşma öncesi, Kırıkkalespor futbolcularına moral verebilmek için kahvaltı düzenlendi.

HER BAŞARI ÖNCE İNANMADAN GEÇİYOR
MKE Kırıkkalesporlu futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve basın mensupları dün İşler Pastanesi?nden düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi. Kahvaltıda birlik beraberlik mesajları verilirken, Gebzespor maçının önemine değinildi. Kahvaltıda güzel bir portrenin oraya çıktığı gözlenirken, galibiyet için inancın olması gerektiğini vurgulandı. Kahvaltıda İşler Pastanesi İşletmecisi Mehmet İşler?e Kırıkkalespor atkısı ve forması hediye edildi. Kahvaltı sonrası konuşan İşler, ?Biz sizlerin yanındayız. Burada esnafız sizleri seviyoruz ve takip ediyoruz. Durumumuz biraz iyi değil, her sorunun kendine göre bir nedeni vardır. Ben kesinlikle küçümsemiyorum çünkü o sahalarda top koşturuyorsunuz bizde diğer sahalarda uğraşlarımız var. Her başarı önce inanmadan geçiyor kişi başaracağına inanmalı. İnanın buna bizlerde çok zor şartlar altında belli seviyeye geldik.? dedi.
 
SEVGİYE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
İşler, ?Gençliğin zirvede olduğu gücün zirvede olduğu bir yaşta konumdasınız. Öncelikle önümüzdeki bu maçta rabbim yardım etsin top size bir gülsün. Hiç bir şey bir işin sonu değildir sizde hayata bir yerde yeni başlıyorsunuz. Önünüzde uzun bir spor hayatı var. Bu hayatı kendinize meslek edinmişsiniz. İnsan mesleğinde başarılı olmadığı yolları araştırmalıdır. Kurallara uymalıyız, her zaman ama bu şansa fazla yer vermemiz lazım ama işin kuralları önemlidir. Dostluğa kardeşliğe ve sevgiye çok ihtiyacımız var. Birbirimizi sevmeye bardağın dolu tarafını görmeye birbirimizi motive etmeye çok ihtiyacımız var.
 
HERKES YANINIZDA
Biz insan olarak bardağın hep dolu tarafını görmemiz lazım sizlerin sıkıntılarını biliyorum ama buna rağmen gençsiniz, o büyük imkandır. Elinizde tesisleriniz var ve bunun yanında fedakar sizi bırakmayan idari kadronuz ve Kırıkkale halkı var. Heyecan eskiden daha yüksekti ama yinede maçlarda bir seyirci kitlesi var. Onlar sizin her hareketinize bakıyor takdir ediyor alkışlıyor veya üzülüyor? dedi.  Gebzespor maçında galibiyet için asist ve gol atana hediye vereceğini açıklayan İşler, ?Burada söz veriyorum hediyeyi söylemedim onu Harun hocanız ile paylaşacağım. Eğer ilk golü atan olursa sürpriz hediyem var.? diye konuştu.
 
BİZ DÜŞMEYECEĞİZ
Kırıkkalespor As Başkanı Metin Akçalı, ?Kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Önümüzde 11 maçımız var inanın buna 11 maçı alacağız. Küme düşmeyeceğiz. Mehmet İşler gibi eşraflarımız olduğu sürece biz düşmeyeceğiz.? dedi. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, kahvaltı için teşekkür ettiğini belirterek, takımın moral seviyesini yükselttiğini söyledi. Aydoslu, ?Bizim için farklı bir gün kahvaltıyı Kırıkkalespor`a gönül vermiş bir ağabeyimizin mekanında yapmak bizim için güzel. Zor gün geçiyoruz. Zor maçlar oynuyoruz. Konumuzu biliyoruz ve bununda farkındayız. Sıkıntılarımızı biliyoruz ama bu sıkıntıları aşacakta bizleriz.? diye konuştu.  
 
BURADA GÜZEL BİR FOTOĞRAF VAR
Aydoslu, ?Bunun farkındayız genç arkadaşlarımızla hafta içerisinde yaptığımız toplantıda bunu çok açık gördüm. Belki oynadığımız oyunda oyunun karşılığını skora yansıtamıyoruz. Ama ben bu gençliğe sonuna kadar güveniyorum. Geçen senede böyle durum yaşadık buradan çıkmasını bildik. Allah`ın izni ile çok çalışarak çok gayret ederek şehrimizin bu takımını en iyi şekilde temsil edeceğiz buradan da geçen sene olduğu gibi yüzümüzün akı ile çıkacağız. Böyle sizler gibi bize gönülden destek veren ağabeyimiz eşraflarımız olduğu sürece ben buradan çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum. Güzel bir fotoğraf var burada dernek başkanımız, basınımız burada futbolcular burada teknik ekip burada özlediğimiz bir fotoğraf ben teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçta bize iyi bir moral olacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın? şeklinde konuştu.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ