Kahramanlarımıza helal olsun

Kahramanlarımıza helal olsun

ASKERLERİMİZE KIRIKKALE´DEN EV YEMEKLERİ, PASTA VE BÖREK GÖNDERİLDİ

ASKERLERİMİZE KIRIKKALE´DEN EV YEMEKLERİ, PASTA VE BÖREK GÖNDERİLDİ

Kahramanlarımıza helal olsun

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanlığında bulunan bayan üyeler, Suriye´nin El-Bab kentinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri´ne pasta ve börek gönderdi.

EV İŞİ YEMEK, PASTA BÖREK  

DAEŞ militanlarına göz açtırılmazken Kırıkkale´den Fırat Kalkanı Harekâtında görev yapan kahraman Türk askerlerine çok anlamlı bir destek geldi.  187 gündür Suriye topraklarında IŞİD´le mücadele eden kahraman askerlere Kırıkkaleli bayanlar evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri gönderdi. Daha önce de Diyarbakır Sur ve Hakkâri´de görev yapan asker ve polislere evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve ev yemeklerini gönderen hanımlar bu anlamlı hareketi bu kez Suriye´de Türkiye´nin güvenliği için görev yapan askerler için yaptı.

ANNE YEMEKLERİNİ YİYECEKLER

Askerlerin bölgede ihtiyaçlarının devlet tarafından giderildiğini ancak evlerde hazırlanan yemeklerin askerlere büyük moral ve motivasyon vereceğine inandıklarını dile getiren hanımlar, kahraman güvenlik güçlerine bir nebze olsun evlerinin sıcaklığını hissettirmeyi amaçladıklarının ifade ettiler.

ONLARA HELAL OLSUN

´Kilis´ten Bölge´ye gönderilecek´ Suriye´de görev yapan Türk askerlerinin ülkemizin güvenliği için mücadele ettiklerini ifade eden MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, "Kırıkkale halkı olarak o bölgede görev yapan askerlerimize destek olmak Türk halkının yanlarında olduğunu hissettirmek istedik.

ONLARA MİNNET BORÇLUYUZ

Devletimiz güvenlik güçlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor biliyoruz ama hanımlarımızın evlerde hazırladıkları yemekler askerlerimize evlerinin sıcaklığını hissettirecektir. Buradan paketlediğimiz yiyecekler Kilis´e giderek askeri yetkililerimize teslim edilecek. Askeri yetkililerimiz hazırlanan ev yemeklerini El Bab´da görev yapan askerlerimize ulaştıracaklar? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü