Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

BAŞKAN, MEHMETÇİĞE MORAL VERDİ

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Silahlı Kuvveti tarafından yürütülen ´Zeytin Dalı´ operasyonunda görev yapan Mehmetçiklere destek vermek için Öncüpınar Sınır kapısına gitti.

BAŞKAN MEHMETÇİĞE MORAL VERDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, devam eden Zeytin Dalı Harekâtında Mehmetçiklerimize moral verdi. Öncüpınar Sınır Kapısında Saygılı, Askeri Birliği ziyaret ederek burada kahraman Mehmetçiğimiz ve komutanlarımızla bir araya geldi.  Devam eden operasyonlar hakkında bilgi aldı ve Kırıkkaleli hemşerilerimizin her zaman askerlerimizin yanında olduğunu ve selamlarını iletti.

MEHMETÇİK DİMDİK AYAKTA OLACAK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Ülkemizin bu zorlu süreçten her zaman olduğu gibi dimdik çıkacağına inanıyoruz. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla ülkemizin tüm fertlerinin sınır ötesinde hain teröristlerle kahramanca savaşan ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin yanında bizlerde bugün Kırıkkale´den kahraman Mehmetçiklerimiz ve komutanlarımıza moral için Öncüpınar´da bulanan askerlerimiz ve komutanlarımızı ziyaret ederek moral verdik. Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok