Kahraman Mehmetçiğe en anlamlı destek

Kahraman Mehmetçiğe en anlamlı destek

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE, KIRMIZI BEYAZ BAYRAKLARLA DONATILDI

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE, KIRMIZI BEYAZ BAYRAKLARLA DONATILDI

Kahraman Mehmetçiğe en anlamlı destek

Türk ordusunun Afrin Operasyonuna destek amacıyla Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından işyerlerine asmaları için esnaflara bayrak dağıtıldı. Esnaflar iş yerlerini, cadde ve sokakları bayraklarla donattı.

YAKLAŞIK 3 BİN BAYRAK DAĞITILDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından Kahraman askerlerimizin Afrin´de sürdürdüğü operasyonuna destek için esnaflara iş yerleri ve sokaklara asmaları için bayrak dağıtıldı. Yaklaşık 3 bin Türk Bayrağı Zabıta görevlileri tarafından iş yerleri tek tek gezilerek teslim edildi.

KAHRAMANLARA EN ANLAMLI DESTEK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkalelilerin bayrak, vatan ve millet sevdasının herkesçe bilindiğini bu manada kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman ayında olduğumuzu belirtti. Saygılı, her tarafta Türk Bayrağımızın dalgalanmasının ordumuza en anlamlı destek olduğunu söyledi. Dosta güven düşmana korku salan Mehmetçiklerimizin bu operasyondan alınlarının akıyla çıkmaları için dua ettiklerini belirtti.

ESNAFLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Esnaflar ise bu uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Saygılı ve ekibine teşekkür ederek her zaman Kahraman Mehmetçiklerimizin yanında olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, ?Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla esnafa bayrak dağıtıldı. Kahraman askerlerimizin her zaman yanındayız. Gün, birlik günü. Afrin Harekâtında görev alan bütün yiğit kahraman askerlerimizi rabbim korusun ve muzafferiyetler nasip etsin? diye konuştu.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ