Kadro hayali gerçek oldu

Kadro hayali gerçek oldu

ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA YAPILDI

Kadro hayali gerçek oldu

Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan, Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret etti. Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale Temsilcisi Murat Erduran ve çalışanlarla bir araya gelen Gündoğan, taşeron çalışanlarının yıllardır hayalini kurduğu kadronun gerçekleştiğini belirtti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA YAPILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı´nın çalışmaları sonucu taşerondan devlet kadrolarına geçiş yapan işçiler çalışmadan dolayı mutluluk yaşıyor. Bu kapsamda Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan, Yüksek İhtisas Hastanesi´ni ziyaret etti. Öz Büro-İş Sendikası Kırıkkale temsilcisi Murat Erduran ve çalışanlarla bir araya gelen Gündoğan, devletin bu konuda çok önemli bir çalışmaya imza attığını dile getirdi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erduran ise, ?Taşeron işçiler, işten çıkarılma korkusuyla taksitli alışveriş bile yapamazken her ihale sonu acaba işim sona erer mi düşüncesiyle çalışırken bu güvence bizlere son derece mutluluk ve huzur vermiştir. Başbakanımız Binali Yıldırım´ın açıklamasıyla birlikte Hazine Müsteşarlığı adı altında toplanacak olan KİT´lerde çalışan kardeşlerimiz de bizimle aynı mutluluğu yaşarlar. Biz inanıyoruz ki; Cumhurbaşkanımız, o kardeşlerimizin de yüzlerini güldürecektir. Bizler Öz-Büro İş Sendikası olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her zaman yanındayız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü