Kadınların varlığı bizlere güç veriyor

Kadınların varlığı bizlere güç veriyor

"ONLAR YERİNİ KENDİ BELİRLİYOR"

Kadınların varlığı bizlere güç veriyor

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. İlçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Akçay, kadınların siyasette ki yerini ve önemini kendi yürüttükleri özverili çalışmalarla her geçen gün daha ileri seviyelere taşıdıklarını dile bildirdi.

ONLAR YERİNİ KENDİ BELİRLİYOR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş´un da hazır bulunduğu toplantıda İl Başkanı Akçay ilçelerde yürütülen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlçe kadın kolları başkanlarına teşkilat içi eğitim çalışmaları hakkında bilgilerin verildiği toplantıda ilçelerde oluşturulacak yönetimler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarede bulunuldu. Akçay, toplantıda kadınların siyasette ki yerini ve önemini kendi yürüttükleri özverili çalışmalarla her geçen gün daha ileri seviyelere taşıdıklarını dile getirdi.

HER ZAMAN ONARLA BİRLİKTEYİZ

İlçelerde kadınların aktif olarak çalışmalarının AK Partiye büyük bir güç kattığını belirten Akçay ?İlçe teşkilatlarımızda erkek üyelerimiz ne kadar aktif görev yapıyorsa, kadın teşkilatlarımız da en az onlar kadar özverili ve gayretli çalışmalar yürütmektedir. AK Kadınlarımızın varlıkları bizlere her zaman güç ve güven vermektedir. Onların gerek teşkilat içi gerekse teşkilat dışı yaptıkları gayretli çalışmalar sayesinde partimizi ve ülkemizi daima ileriye taşımaya devam edeceğiz. Kadınlarımıza teşkilat çalışmalarında il başkanlığı olarak her türlü desteği verecek ve her fırsatta çalışmalarının içerisinde bizler de aktif olarak rol alacağız´ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız