KADINLARIMIZ MUTLU YARINLARIMIZIN PAY SAHİBİDİR

KADINLARIMIZ MUTLU YARINLARIMIZIN PAY SAHİBİDİR

8 Mart Dünya Kadınlar günü olması sebebi ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayınladığı kutlama mesajı yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü olması sebebi ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayınladığı kutlama mesajında kadınlarımızın toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün teminatı olduğunu, başarılı ve mutlu nesiller yetiştirilmesinde en büyük pay sahipleri olduklarını vurguladı.

Kuruluşta’da Kurtuluş’da da Hep Varlar

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle yayınladığı mesajında, kadınlarımızın geçmişten geleceğe tarih sayfalarında hep en önemli rolü üstlendiklerini belirterek “Kadınlarımız kimi zaman kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman da vatanının kurtuluşunda asla unutulmayacak feragat ve fedakârlıkların timsali olmuşlardır” İfadesini kullandı.

Reform Niteliğinde Düzenlemeler Yapıldı

Belediye Başkanı Saygılı “Kadına hak ettiği değeri veren toplumlar ekonomik kalkınmada ve medeniyet yarışında hep önde oldukları gözüküyor. Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren ve özellikle de son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizde kadınlarımıza yönelik çalışma hayatı, eğitim ve sağlık başta olmak üzere tüm alanlarında kadınlarımızın temel hakların ve toplumsal konumunu güçlendirmek için reform niteliğinde çok sayıda düzenleme yapılmıştır” söyledi.

Kadına Şiddete Hayır

Belediye Bakanı Saygılı “Bu düzenlemeler neticesinde, kadınlarımızın eğitim ve sağlık başta olmak üzere toplumsal hayatın her alanında önemli roller üstlenmekte ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sunmaktalar. Ancak bu gün zaman zaman yaşanan kadına şiddet olayları bizleri derinden üzmekte. Bu konuda bizlere, topluma düşen en büyük görev şiddet gören tek bir kadın kalmayana dek, yasalarla, toplumsal farkındalıkla, eğitimle, ailelerimizle birlikte top yekün mücadele etmek” dedi.

Şehit Annelerimiz Başta Olmak Üzere

 Mesajının sonunda Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Bu vesileyle, ülkemizin istiklal ve demokrasi mücadelesinde şehit olan kadınlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Hayattaki en değerli varlıklarını vatan uğruna toprağa veren şehit anneleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum”dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ