Kadınlarımız, hedeflerimize ulaşmamızın en önemli vesilesidir

Kadınlarımız, hedeflerimize ulaşmamızın en önemli vesilesidir

BAŞKAN SAYGILI'DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kadınlarımız, hedeflerimize ulaşmamızın en önemli vesilesidir

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda, “Varlıklarıyla onurlandığımız, her zaman ve her ortamda bizlere desteklerini esirgemeyen, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunan; sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık dileyerek ‘Dünya Kadınlar Gününü’ kutlarım” dedi.

Saygılı, kadınlarımızın Türk toplumunda, tarihinde ve aile yaşantısında her zaman seçkin ve saygın bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak, “Milli Mücadele dönemi boyunca ülkemizin işgalinden kurtuluşa yöneldiği yolda da hep ön cephede olmuşlar. Bugün düşman işgalinden temizlenmiş vatan toprağının her karışında emekleri ve gözyaşları bulunmaktadır. Tarihin her sayfasında üstün kahramanlık örneği sergileyen kadınlarımız tarihe adlarını altın harflerle yazdırmışlardır” ifadelerine yer verdi.

Bugün gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki öneminin gün geçtikçe arttığını ifade eden Saygılı mesajını şu ifadelerle tamamladı: “Bizleri hedeflerimize taşıyacak olan, gelişmiş bir toplum olma yolunda sağlam adımlarla ilerlememizi sağlayacak olan yine kadınlarımızdır. Bu yüzden konumlarını güçlendirmek toplumların en önemli hedefleri arasında olmalıdır”

“Bu vesileyle, bir kez daha her şeyin en güzeline layık olan Mehmetçiklerimizi yetiştiren, vatanın bağrına gönderen şehit annelerimizin, kadın çalışma arkadaşlarımın, çok değerli hanımefendilerin Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.”



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü