Kadınlara moral gezisi

Kadınlara moral gezisi

Kadın dayanışma ve destekleme derneği yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için Maşukiye ve Sapanca'ya gezi düzenledi. Gezide üyelerin stresi atıldı.

50 BAYAN KATILDI
50 kişilik bayan grubu ile gerçekleşen gezide doğa ile birlikte eğlenmenin ve gezmenin tadını çıkaran bayanlar böyle bir organizasyondan dolayı dernek yetkililerine çok teşekkür ettiler.
Dernek başkanı Müzeyyen Özhavzalı; “Derneğimiz yoğun bir çalışma temposunun yanında günlük yaşam stresinden uzaklaşmak ve yorgunluğumuzu atmak için gezi programlarını da önem vermektedir.’’

ALTINCISI DÜZENLENDİ
Bu sene altıncısını düzenlediğimiz Maşukiye-Sapanca gezimiz bayanların isteği doğrultusunda gerçekleşmiştir. Gezide paylaşılan güzel hatıralar ve dostluklar hepimiz için büyük bir enerji kaynağı olmaktadır. Düzenlenen bu geziler hem yeni fikirlerin ortaya çıkmasına hem de bayanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaktadır. Ayrıca Kırıkkaleli bayanları farklı yörelerde onurla temsil etmenin gururunu da yaşamaktayız. Çünkü gezilen yörelerde Kırıkkaleli baylanların bu beraberliği ve etkinliği güzel bir örnek teşkil etmektedir” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ