Kadınlar olmazsa olmaz bir unsurdur

Kadınlar olmazsa olmaz bir unsurdur

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle program düzenlendi. Programda konuşma yapan Kadın Kolları İl Başkanı Şerife Değirmenci ?Kadınlar olmazsa olmaz bir unsurdur? dedi.

KADININ İNSANLIK HAYATINDAKİ ÖNEMİ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen program Kadın Kolları İl Başkanı Şerife Değirmenci?nin açılış konuşması ile başladı. Kadınların toplumun her alanında varlık gösteren önemli etkenler olduğunu söyleyen Değirmenci ?Kadın, adam olmadan önce insan olmanın unsurudur? şeklinde konuşarak kadının insanlık hayatındaki önemine değindi.
 
OLMAZSA OLMAZ BİR UNSURDUR
İnsanlığın devamı için kadının olmazsa olmaz bir unsur olduğunu belirten Değirmenci ?Kadın çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru ve hayatın can damarıdır. Kadın, İnsanlığın devamı için olmazsa olmaz bir unsurdur. En büyük dertlerin dertlisi ve en büyük mutlulukta kahramandır? ifadelerinde bulundu. Değirmenci konuşmasının devamında ?Analarımız bacılarımız, hayatımızın yarısı, hatta çok daha fazlası, değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum? dedi.


1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da