KADINLAR GÜNÜ MAHALLE KONAĞINDA KUTLANDI

KADINLAR GÜNÜ MAHALLE KONAĞINDA KUTLANDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı belediyemiz tarafından yapılan mahalle konaklarında eğitim gören kursiyerlere karanfil taktim ederek ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

KARANFİL TAKTİM ETTİLER

Kırıkkale Belediyesi tarafından 5 ayrı mahalleye yapımını gerçekleştirdiği Mahalle Konaklarında çeşitli dallarda eğitim alan kursiyerler Sanayi Mahallesi Mahalle Konağında düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir araya getirildiler. Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı burada kadınlara karanfil taktim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutladılar.

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZEL OLUR

Ziyaretin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Saygılı, " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kursiyerlerimiz ile bir araya geldik. Toplumun kadınlarımıza yönelik duyarlı olmalarını bir defa daha hatırlatmak istiyorum. Kadın eli değen her şey güzel oluyor, Valimiz ile birlikte yürüttüğümüz projeye ziyaret ettik hanımlarımız el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünlerini sergiliyor. Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum" diye konuştu.

ÜRETEREK EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR

Belediye yaptığı projenin son derece önemli bir proje olduğunu ifade eden Vali Yunus Sezer, "Şehrimizdeki ve ülkemizde ki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluyorum. Bu gün mahalle konaklarında açılan kurslara katılan kadınlarımız ile birlikteyiz. İleriki konaklarımızın sayısı artırılarak kadınlarımızın buralarda öğrendiklerini üreterek ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar. Belediye başkanımızın kadınlarımıza yönelik bu tür projelere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞAN KADINLAR UNUTULMADI

Saygılı ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle, Belediye çalışan bayan personellere sürpriz yaparak karanfil taktim etti. Ayrıca Cuma ve Cumartesi günleri Şehir Parkı içerisinde Hanımelleri Pazarı içerisinde stant açan kadınları kabul etti. Hanımelleri pazarında stant açan bayanlar adına Reycan Ercan teşekkürlerini dile getirerek “Başkanımız kadınlarımızın evde ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine kazanç sağlama imkanı sunduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Saygılı’da her zaman üreten bayanların yanında olduklarını belirterek her daim destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ