Kadına önem veren tek partiyiz

Kadına önem veren tek partiyiz

Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal CHP'nin kadına hak ettiği değeri veren tek parti olduğunu söyledi. Önal bunu yaşamın her alanında gösterdiklerini ifade etti.

KADINA ÖNEM VERİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl ve Merkez ilçe kadın kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla il birası salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Önal Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadına değer ve önem veren tek parti olduğunu söyledi. Önal her sicimde mutlaka kadın kotası uygulayan partinin de CHP olduğunu bildirdi.

DOYASIYA EĞELENDİLER

Kadınlar yaptıkları konuşmalarda kadının toplum içindeki yerinin ne yazık ki tam anlamıyla alamadığını belirterek günümüzde yaşanan kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın artık son bulmasını istediler. Son yıllarda kadına yönelik şiddetin artarak devam ettiğine dikkat çeken kadınlar haklarının güvence altına alınması ve bu toplumun içinde yaşayan birer birey olarak insanca yaşamak istediklerini belirttiler

PASTALI BÖREKLİ KUTLADILAR

Konuşmalardan sonra Milletvekili aday adayları kadınlara karanfil ve çiçek dağıtarak kadınlar gününü kutladı. Aday adayları hep birlikte birlik ve beraberlik mesajı vererek bu seçimi kadınların da desteği ile mutlaka kazanacaklarını belirttiler. Daha sonra kadınlar kendi aralarında imece usulü yaptıkları pasta börekleri birbirlerine ikram ederek güzel bir gün geçidiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ