Kadına değer veren ilk ve tek partiyiz

Kadına değer veren ilk ve tek partiyiz

CHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI

CHP İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRESİ YAPILDI

Kadına değer veren ilk ve tek partiyiz

CHP Kırıkkale İl Kadın kolları Başkanı Güllü Aykut CHP´nin kadına kadın haklarını tanıyan ilk ve te parti olduğunu söyledi. İl Başkanlığında yapılan kongrede Aykut güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.

KADIN HAKLARINI TANIYAN PARTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Kadın Kolları kongresi yapıldı. İl Başkanlığı toplanma salonunda yapılan kongre divan heyeti seçimiyle başladı. Kongre öncesinde açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.

KADIN HAKLARINI SAVUNAN TEK PARTİYİZ

CHP´nin kadına kadın haklarını hepsinden önemlisi seçme ve seçilme hakkının bu dönemde verildiğini hatırlatan Aykut, ?Bizler CHP´li kadınlar olarak daima ikinci sınıf gösterilmek istenen mazlum ve mağdur kadınlarımızın daima yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Günümüzde kadına şiddet, taciz ve benzeri vakaların arttığını biliyoruz bu yönde partimiz gerekli girişimleri yapıyor? dedi. Daha sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda Güllü Aykut üyelerin tümünün oyunu ayarak güven tazeledi. Aykut, kongre sonunda kısa bir de teşekkür konuşması yaptı.

HABER: Arzu Kayır



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı