Kadın hırsızlık çetesi Kırıkkale´de yakalandı

Kadın hırsızlık çetesi Kırıkkale´de yakalandı

ÇANKAYA BÖLGESİNİ MESKEN TUTMUŞLAR

Kadın hırsızlık çetesi Kırıkkale´de yakalandı

Ankara´nın Çankaya ilçesinde lüks dairelere misafir gibi girip soygun yapan kadınlar, Kurulan özel ekip tarafından Kırıkkale´deki evlerinde yakalandı.

KAMUFLAJLI HIRSIZLIK ÇETESİ

Ankara Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği tarafından kurulan özel bir ekip sayesinde yapılan çalışmalar sonucu Kırıkkale´de çökertildi. Hırsızlığı meslek edinen kadınların kamufle olmak için türban ve şapka kullandıkları ortaya çıktı. Misafir gibi geldikleri binalarda dairlerin kapılarını yoklayarak evde birinin olmadığını anladıktan sonra el çabukluğu ile işe koyulan üç kadının hırsızlık sonrasında zanlılardan F. K.´nın eşi Ç. K., isimli zanlının aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştıkları kameralara yansıdı.

ÇANKAYA BÖLGESİNİ MESKEN TUTMUŞLAR

Çankaya´da 31 Ekim´de bir daireden şifreli çanta ve çanta yanındaki zarftan toplamda 35 bin TL para çalan kadın hırsızlar yakayı ele verdi. Ankara Çankaya bölgesinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarını mercek altına alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Bina ve bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polisler hırsızların izini sürdü. Kırıkkale´den Ankara´ya hırsızlık yapmaya gelen çetenin yerini tespit eden polisler operasyonun düğmesine bastı. 10 Ocak´ta karı koca oldukları belirlenen F. K., ve Ç. K.´nın evine baskın yapan ekipler zanlıları gözaltına aldı.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama