Kadın Girişimciler Beyaz Saray´da bir araya geldi

Kadın Girişimciler Beyaz Saray´da bir araya geldi

DOYASIYA EĞLENDİLER...

Kadın Girişimciler Beyaz Saray´da bir araya geldi

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimcileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Beyaz Saray´da düzenlenen geceyle kutladılar. Konuk sanatçıların katıldığı gecede kadınlar doyasıya eğlendiler.

DOYASIYA EĞLENDİLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimcileri Beyaz Saray´da gece düzenledi. Düzenlenen geceye katılan TRT Sanatçısı Binnur Duru, O Ses Türkiye sanatçısı Özüm Zeynep, İstanbul sanatçıları Levent Olcay ve Kerem Aytaç katılımcılara felekten bir gece yaşattılar. İlimizin tanınmış simalarının katıldığı gecede TSO Kadın Girişimcileri Başkanı Suna Özer, geceye katılanlara teşekkür ederek tek tek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

KARANFİL DAĞITILDI

Yöresel oyun havaları ve hareketli müzikler ile doyasıya eğlenen kadın girişimcilere ve davetlilere TSO Kadın Girişimciler Başkanı Suna Özer tarafından, TSO Başkanı Ekrem Gök´ün gönderdiği karanfiller dağıtıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, kadınlar için önemli ve özel bir gün olduğunu belirten Kadın Girişimciler Başkanı Özer, gecenin organizasyonluğunu yapan Mina organizasyona teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım