Kadın geleceğin mimarıdır

Kadın geleceğin mimarıdır

KADINLARIMIZ İÇİN BİRÇOK YASAL DÜZENLEME YAPILDI

Kadın geleceğin mimarıdır

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay kadınların, sadece nüfusumuzun yarısı olması itibarıyla değil, anne olarak da son derece önemli bir konumda bulunduklarını söyledi Akçay ?Kadınlarımız gelecek nesillerimizin en iyi bir şekilde yetişmesini sağlayan yegâne mimarlarıdır? dedi.

KADINLARIMIZ İÇİN BİRÇOK YASAL DÜZENLEME

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay basın açıklaması yaptı. AK Parti´nin kadınlarımızı, kızlarımızı, iş hayatında, okul hayatında ve günlük yaşayışta her şeyin üstünde tutarak kişisel hak ve özgürlükler noktasında birçok yeniliği ve değişimi gerçekleştirdiğini ifade eden Akçay açıklamasında ?Kadınların toplum içerisinde güçlerini ortaya koymaları sadece kendilerine değil, hem ailelerine, hem de yaşadığı topluma büyük değer sağlamakta ve o milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada yardımcı olmaktadır. Bu nedenle kadınlara hoşgörü göstermeyen toplumlarda gelişim ve kalkınma hiçbir zaman sağlanamayacaktır. AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi iş hayatında çalışan kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık gözetilerek birçok yasal haklar yürürlüğe sokulmuştur? ifadelerine yer verdi.

EŞİTSİZLİK ORTADAN KALDIRILDI

Geçmişten gelen adaletsiz ve hakları kısıtlayıcı eşitsizliklerin ortadan kaldırıldığını belirten Akçay ?Günümüzde tüm yasal düzenlemelere rağmen ne yazık ki kadınlarımız, kızlarımız insanlık nasibinden yoksun bedbahtlar tarafından şiddete uğramakta, maalesef cinayetlere maruz kalmaktadır. Bu vahim tablo yüreğimizi derinden yaralamakta, toplumsal huzurumuzu sarsmaktadır. Şiddete maruz kalarak hayatını kaybetmiş tüm kadınlarımıza, kızlarımıza bir kez daha Allah´tan Rahmet diliyoruz. Kadınlarımıza kalkan elleri, onlara yapılan her türlü şiddeti, tacizi ve cinayetleri bir kez daha lanetliyoruz. Bu suçları gerçekleştiren, canilerin en şiddetli ve ağır cezalar ile cezalandırılmalarını istiyor ve bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa gerçekleşmesi noktasında her zaman destekçisi ve takipçisi olacağımızı önemle vurguluyoruz. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü