Kader maçı!

Kader maçı!

MKE Kırıkkalespor bugün hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkıyor. Lüleburgazspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırıkkalespor, mutlak 3 puan için savaşacak. Her iki takımında kazanma arzusu küme düşme kalma mücadelesinde ligin kaderini belirleyecek. K

3 PUAN PAROLASI
Maçı Mardin Bölgesinden Mehmet Nevzat Adal, Çetin Demirhan, Selman Timur hakem üçlüsü yönetecek. Kırklareli Babaeski 100. Yıl Stadyumu?nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 13.30?da başlayacak. Sarı kart cezalısı olan Murat Çalışkan ve Bahri Arslanlı formaya giyemeyecek. Dün tam kadro Kırklareli?ye giden Kırıkkalespor kafilesi, otelde kampa girdi. Maç saatini beklemeye koyulan Kırıkkalespor, mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkacak. Kırıkkalespor?un küme düşüp düşmeyeceği konusunda çok önemli olan Lüleburgaz maçı, takımın kaderini belirleyecek.  
 
MAÇ İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS
Lüleburgazspor yönetimi bugün Babaeski 100. Yıl Stadında oynanacak olan mücadele için Lüleburgazspor?lu taraftarlara iki önemli müjde verdi. Düşme hattına girmemek için mutlaka kazanılması gereken maçın öneminin büyük olduğu mücadelede taraftar desteğini arkasına almak isteyen yönetim taraftarlara sınırsız otobüs tahsis etti. Bununla da kalmayan Lüleburgazspor yönetimi maç biletlerini de 1 TL olarak belirleyerek, tüm Lüleburgazspor taraftarını maça davet etti.
 
MUHTEMEL 11?LER
Kırıkkalespor: Tayfun Yıldırımhan, Erkan Koç, Samet Türkmen, Ramazan Algan, Hasan Akdemir, Maksud Önal, Abdullah Sönmez, Mustafa Dağdeviren, Samet Çalışkan, Oğuzhan Baykal, Biray Demir.
Lüleburgazspor: Oğuzhan Yavuz, Fikret Ersönmez, Ziya İstek, Süleyman Can, Muhammet Ali Yenilmez, Ercüment Ataklı, Mert Çifti, Sercan Sevinç, Mehmet Enes Sığırcı, Ender Acar, Selim Peker.
 
HAFTANIN MAÇ VE HAKEMLERİ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle:
BUGÜN
13.30 Beşikdüzüspor-Belediye Vanspor: Özgür Aygün
13.30 Lüleburgazspor-MKE Kırıkkalespor: Mehmet Nevzat Adal
18 MART PAZAR:
13.30 Menemen Belediyespor-Akçaabat Sebatspor: Özgür Bayır
13.30 Elazığ Belediyespor-Kırıkhanspor: Mehmet Gonca
13.30 Kastamonuspor-Bayrampaşaspor: Cüneyt Bakıroğlu
13.30 Sandıklı Belediyespor-Manavgat Evrensekispor: Abdullah Kalafatoğlu
13.30 Gebzespor-Hacettepe: Özer Bektaş
13.30 Ümraniyespor-Keçiören Sportif: Niyazi İzgören
13.30 Gümüşhanespor-İnegölspor: Sacit Keşkek


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ