Kader ortağı şehitler kabirleri başında anıldı

Kader ortağı şehitler kabirleri başında anıldı

AYNI TARİHTE ŞEHİT OLDMUŞLARDI

Kader ortağı şehitler kabirleri başında anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi tarafından Şehit Deniz Piyade Er Ayhan İçöz ve Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk Şehit olduklarının Yıl dönümlerinde Kabirleri başında anıldı.

AYNI TARİHTE ŞEHİT OLDULAR

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlerimiz hakkında şu bilgiler verildi. ?Şehidimiz Deniz P.Er Ayhan İçöz, vatani görevini yapmakta iken Şırnak ? Cudi dağına düzenlenen operasyon sırasında eli kanlı terör örgütü tarafından döşenen mayına basması sonucu 04 Kasım 1995 tarihinde şehit olmuştu. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Keskin İlçe mezarlığına defnedilmiştir. Şehidimiz J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk,04 Kasım 1992 tarihinde Muş- Çizmeburun kırsalında eli kanlı terör örgütü ile çıkan çatışma sonucu Şehit olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Yenimahalle mezarlığına defnedilmiştir? dedi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Keskin İlçesindeki anma programı, Yenimahalle Mezarlığında devam etti. Şehit J.Astsb. Üçvş Türker Güçlütürk´ ün mezarı başına gelen Dernek üyelerinin yanı sıra İl Jandarma Komutanı vekili Musa Ulu ve İl Jandarma Personeli de katıldı. Kırıkkale Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı Duygulu anların yaşandığı anma programlarında, Şehit aileleri tarafından İl Jandarma Komutanlığına, İl Emniyet Müdürlüğüne ve İl Müftülüğüne teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü