Kaçakçılığın önüne geçeceğiz

Kaçakçılığın önüne geçeceğiz

Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale'nin sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu söyledi. Şehrin güvenlik konusunda bir sorunu olmadığını belirten Onar, kentin Türkiye'nin kavşak noktasında bulunduğu belirterek, Kaçakçılığın önüne geçeceğiz” dedi.

SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, görevine yeni atanan Hasan Onar’ı makamında ziyaret etti. Onar’a yeni görevlerinde başarılar dileyen Keskin, Kırıkkale’nin huzurlu ve sakin bir il olduğunu belirterek, kentte 50 bin emekli olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Hasan Onar, Manisa’da yaklaşık 10 yıl İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını belirterek, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandığını bildirdi. Sorumluluklarının farkında olduğunu dile getiren Onar, hep birlikte Kırıkkale için güzel işler yapacaklarını ifade etti.

 

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Onar, meslektaşları ve vatandaşların huzuru için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, Kırıkkale’nin huzurlu ve güzel bir şehir olduğunu ifade etti.Türkiye’nin kavşak noktasında bulunan Kırıkkale’de sakin bir ortam olduğunu belirten Onar, doğuya, güneye, batıya ve kuzeye açılan kapının Kırıkkale olduğunu belirterek, “Kaçakçılık sevkiyatlarında dikkatli olup, kaçakçılığın önüne geçeceğiz” dedi.

 

ÇALIŞMALARI TAKİP EDECEĞİZ

Hep beraber burada görev yapan en alt rütbesinden en üst rütbesine kadar hep bir arada gerekli çalışmaları yapacaklarını söyleyen Onar, “Çok tecrübeli ve değerli bir valimiz var. İyi bir ekip çalışması olacağına inanıyorum. Odasında oturan, kapısı kapalı bir bürokrat değilim. Ondan hiç şüpheniz olmasın. Sokaktaki ayakkabı boyacısından, esnafından, iş adamına kadar herkesle iyi ilişkilerimiz oldu. İnşallah aynı şeyi burada da sürdüreceğime inanıyorum.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ