Kaçakçılara geçit yok

Kaçakçılara geçit yok

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlar Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 33 bin litre Jet A-1 yakıtı ele geçirildi. Yine bir başka operasyonda da 93 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi.

AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA DARBE

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından akaryakıt kaçakçılara yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında kent merkezi yakınlarında bir akaryakıt tankerine ait yakıt dorsesinin içerisinde 33 bin litre Jet A-1 akaryakıtı ele geçirildi. Gözaltına alınan tanker sürücüsü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAÇAK TELEFONA DA GEÇİT YOK

Aynı gün bir başka yerde düzenlenen operasyonda ise 93 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri gümrük kaçağı cep telefonu satışı yapan kişilere yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında kent merkezinde şüpheli 1 kişiyi yakaladı. Şüpheliye ait çantada yapılan arama ve kontrollerde 93 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 101 adet cep telefonu bataryası ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet