Kaçakçılara geçit yok

Kaçakçılara geçit yok

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda 1 kilo 25 gram eroin, 132 gram esrar ile 22. 500 paket sigara ele geçirildi.

KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBESİ EKİPLERİ SON HAFTALARDA YAPTIĞI BAŞARILI ÇALIŞMALAR İLE KAÇAKÇILARA GEÇİT VERMİYOR. SON OLARAK 1 KİLO 25 GRAM EROİN YAKALAYAN EKİPLER, ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK BİR DARBE VURDU.

EMNİYETTEN KAÇIŞ YOK

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekipleri, 43 ilin geçiş noktasında bulunan Kırıkkale?de son günlerde yaptıkları başarılı operasyonlar ile sigara ve uyuşturucu kaçakçılarına büyük darbe vurdu. Ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda takibe aldığı araçtan 22 bin 570 paket kaçak sigara ele geçirdi. Aralarında terör örgütü mensubu olduğu belirlenen E.T ve 6 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Ekiplerin yaptıkları çalışmalarda H.B isimli şahıstan 132 gram esrar maddesi ele geçirdi. Şahıslar hakkında TCK 191 suçundan işlem yapılarak, şahsın işlemi tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı son çalışma da ise 1 kilo 25 gram kullanıma hazır eroin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili İ.K ve G. K isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü