Kaçak tütün operasyonu

Kaçak tütün operasyonu

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçlarıyla mücadele faaliyetleri kapsamında il merkezinde H.O. isimli şahsın ev ve işyerinde arama yapıldı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçlarıyla mücadele faaliyetleri kapsamında il merkezinde H.O. isimli şahsın ev ve işyerinde arama yapıldı. Arama sonucunda çeşitli miktarlarda kaçak tütün ve ürünleri ele geçirildi.        

EV VE İŞ YERİNDE ARAMA YAPILDI

Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık suçlarıyla mücadele faaliyetleri kapsamında il merkezinde H.O. isimli şahsın ev ve işyerinde arama yapıldı. Arama sonucunda çeşitli miktarlarda kaçak tütün ve ürünleri ele geçirildi.  KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun kapsamında çalışma yapıldı.

BANDROLSÜZ VE HOLOGRAMSIZ NARGİLE

Yapılan çalışmalar neticesinde il merkezinde H.O. isimli şahsın ev ve işyerinde yapılan aramalarda; 29 paket bandrolsüz ve hologramsız nargile tütünü, 7 paket içi dolu makaron, 17 kg kıyılmış tütün,1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçu kapsamında adli ve idari işlem başlatıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı