Kaçağa geçit yok

Kaçağa geçit yok

Kırıkkale'de adeta kanayan yara haline gelen sigara kaçakçılığının bir türlü önüne geçilemiyor. Geçtiğimiz gün polisin yaptığı operasyonlarda 22 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

22 BİN PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Kaçağa geçit yok

Kırıkkale’de adeta kanayan yara haline gelen sigara kaçakçılığının bir türlü önüne geçilemiyor. Geçtiğimiz gün polisin yaptığı operasyonlarda 22 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

POLİS KARARLILIKLA ÜSTÜNE GİDİYOR

Kırıkkale polisi Kırıkkale’de adeta kanayan yara haline gelen sigara kaçakçılığının üstüne kararlıkla gidiyor. Her ihbarı titizlikle takip eden polis kaçak yollardan yurda sokulan sigara başta olmak üzere uyuşturucu ve elektronik eşya konusunda taviz vermeden çalışmalarınız yürüten polis düzenlediği operasyonlarla kaçakçılığın önüne geçmeye çalışıyor

OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale-Samsun karayolunda durumundan şüphelendikleri bir kamyonet ile otomobili durdurdu. Araçlarda yapılan aramada, 16 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara buldu. Öte yandan, ekipler Balışeyh ilçesi girişinde takibe aldığı bir aracı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yakınında durdurdu. Araçta yapılan aramada 6 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara buldu. Olaylarla ilgili, C.E, F.K, Z.K, Ö.Ü, R.B ile K.Ö hakkında yasal işlem yapıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama