Kabak bürokratın başında patladı

Kabak bürokratın başında patladı

Kırıkkale?nin kuraklık kapsamına alınmamasının sorumlusu olarak bürokratları gösteren Ramazan Can, ?Kırıkkale?de %60 kuraklık var, görevini yapmayanlar gerekli cezayı alacaktır? dedi.

HERKES İŞİNİ YAPMALIDIR 
Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte kuraklık yaşanmasına rağmen, gerekli çalışmayı yapmayanlar hakkında idari ve cezai işlemlerin başlatıldığını kaydetti. Özellikle bazı bölgelerde Ziraat Odaları ve İlçe Tarım Müdürlüklerinin bu konuda çalışma yapmadığını ifade eden Can, şöyle konuştu, ?Yapılan incelemede Kırıkkale`de kuraklığın yüzde 60`ın üzerinde bulunduğu tespit edildi. Bunda kusur var. Kusuru bulunanlar arasında başta Ziraat Odaları ve İlçe Tarım Müdürlükleri geliyor.

KIRIKKALE?DE KURAKLIK VAR
?Bunun üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`ndan müfettişler geldi. İncelemeler sonunda Kırıkkale`de kuraklık olduğunu tespit etti. Kuraklık kararnamesi çıkmasına rağmen, bir ek kararname ile Kırıkkale`yi de kurak bölge statüsüne alma çalışmalarımız başlatıldı. Bu çerçevede Kırıkkale`de kuraklık yaşanmasına rağmen, gerekli çalışmayı yapmayanlar hakkında idari ve cezai işlemleri başlatıldı? dedi. Milletvekili Can, çiftçilerin ve üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız