JFC Store açıldı

JFC Store açıldı

Türkiye`de hızla büyüyen tekstil ürünleri mağazalarından JFC Store Kırıkkale Mağazasını açtı. Mağazada açılışa özel 1 Al 1 Bedava Kampanyası vatandaşların ilgisini bir hayli çekti. Mağaza adeta tıklım tıklım dolup taşarken, Kış mevsimine özel 2 adet mont

BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN

Makro AVM 1. katta hizmetine başlayan JFC Store Mağazası Takım Elbiseden, Ceketlere, Kabanlardan, Montlara, Triko. Gömlek, Pantolon, Palto ve Ayakkabı ve botlara kadara onlarca çeşit ürün bulunuyor. Şirketin vizyonundan bahseden Mağaza Müdürü Ömer Özdamar, müşteri odaklı yaklaşım ile halkın ilgi ve alakasını kazandıklarını belirtti. Özdamar: “JFC STORE Günün erkek modasının trendlerini yakından takip ederek, tüketicisinin istediği ürünü, yine tüketicinin istediği fiyata sunacak. JFC 18 yaş üstü erkek modasını üretim hacmini yüksek tutarak her profesyonellerin çalışma hayatı dâhil farklı zaman ilimlerinde kullanabileceği güncel modayı yansıtan casual, classic, spor ve business ürün ve aksesuarlarını makul ve erişebilir fiyata rahat ve şık mağaza ortamlarında tüketicisine sunar” dedi.

7 GÜNLÜK KAMPANYA

Soğuk havanın kendini hissettirdiği Kırıkkale’de, JFC Store Mağazası `Palto-Kaban Fırsatı` haftası başlattıklarını ifade eden Müdür Özdamar, “Soğuğun hissedildiği bu günleri JFC Store palto ve kabanları ile daha sıcak geçireceksiniz. Kış alışverişinizde JFC mağazamıza uğramadan geçmeyin. Yeni sezon ürünlerindeki özel fiyatlarla, sizleri hesaplı alışverişe davet ediyor. JFC Store kaliteli, şık, sitil 2015 Kış model ve kalıpları ile raflarda yerini aldı. Dar ve düz kesimli palto ve kabanlar, farklı renk seçenekleri ile göz dolduruyor. Sadece 7 gün geçerli olan fırsat haftası, JFC Store tüm mağazalar zincirinde palto ve kabanlar için geçerli" şeklinde konuştu. Kampanyanın Kırıkkale’nin yanı sıra JFC Store Mağazasının İstanbul, Samsun, Konya, Kırklareli, Karaman, Denizli, Çorum, Sinop ve Çanakkale şubelerinde kampanyanın geçerli olduğu bildirildi. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım