Jandarmayla 178 yıldır güvendeyiz

Jandarmayla 178 yıldır güvendeyiz

"MİLLETİMİZİN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ"

Jandarmayla 178 yıldır güvendeyiz

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat, jandarmanın ülkenin güvenliğini sağlayan önemli bir kolluk kuvveti olduğunu belirterek, 178 yıldır jandarmayla huzurlu ve güvenli olduklarını söyledi.

KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

TGT Genel Başkanı Hakan Polat 14 Haziran Jandarma Genel Komutanlığının 178?inci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi, ?Jandarma güvenliğin, özgürlüklerin temel teminatı olduğu anlayışıyla, şehit kanlarıyla emanet edilen vatan toprağının her karışında dağ, taş, şehir, kasaba ayrımı yapmadan, yüreği vatan sevgisi ile dolu yüksek fizik ve moral gücüne sahip, eğitilmiş ve nitelikli personel, devamlı gelişen, sahip olduğu ileri teknoloji ürünü silah, araç ve muharebe sistemleri ile kanun ve nizamların öngördüğü şekilde, Türkiye Cumhuriyetinin önemli bir gücü ve teminatı olmaya devam edecektir.?

MİLLETİMİZİN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ

?Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Jandarma her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur? veciz sözünün desteğiyle görevi başında şehit düşen Jandarma mensuplarımıza Allah dan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.178 yıldır ulusuna ve ülkesine fedakârca ve kahramanca hizmet eden, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu bir kanun ordusu olan Jandarma teşkilatının, bu güzel gününü tebrik ediyor, bütün Jandarma personelimize sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.?

Haber Merkezi 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ