Jandarmanın olduğu yerde huzur vardır

Jandarmanın olduğu yerde huzur vardır

Vali Ali Kolat, ilimize İl Jandarma Komutanı olarak atanan J. Alb. Harun Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Vali Ail Kolat, Jandarmanın; milletin birliği, beraberliği ve huzuru için gece gündüz çalıştığını söyledi.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Vali Kolat, İl Jandarma Komutanlığına gelişinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut ve askeri personel tarafından karşılandı. Burada karşılama mangasını selamlayan Vali Kolat, Şeref Defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanına yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, ziyaretinden dolayı Vali Ali Kolat’a teşekkür etti.

Kolat, Jandarmanın, devlet geleneğinin yaşatılması amacıyla ortaya konulan kanunların uygulayıcıları olarak görevini başarıyla yürüttüğünü söyledi.

FEDAKARLIK VE ÜSTÜN HİZMET

Vali Kolat,”Jandarma teşkilatının, tarih boyunca milletin birliği, beraberliği ve vatanın bütünlüğü için büyük fedakarlık ve üstün vazife anlayışıyla çalışan, Ülkemizin emniyet ve asayişi için güç koşullar altında görevini ifa eden Jandarma Teşkilatımızın her türlü övgü ve takdirin üzerinde olduğunu belirtmeliyim. Ülkemiz, içinde bulunduğu stratejik özelliği dolayısıyla hep sıkıntılı dönemler yaşamış, barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bozulması yönünde büyük tehditler altında kalmış, pek çok tarihi olaylara ve gelişmelere tanıklık etmiştir” dedi.

174 YILLIK ÇINAR

İl Jandarma Komutanı, J. Alb. Harun Karabulut ise Türk Silahlı Kuvvetleri`nin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatı`nın kuruluşunun 174. yıllık çınar olduğunu ve bu kurumda yer almanın onur, mutluluk ve heyecanı içinde olduklarını söyledi. Jandarmanın başarılarla dolu 174 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu bildiren Karabulut Jandarma Genel Komutanlığı`nın kuruluşundan bugüne Türk milletinin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti`nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzenin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun takdirini kazandığını ve bu takdire layık olmak için dimdik ayakta olduklarını ifade etti. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü