Jandarma engellileri unutmadı

Jandarma  engellileri unutmadı

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen'in İlçe genelinde başlattığı Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” mavi kapak kampanyası devam ediyor.

TEKERLEKLİ SANDELYE ALINACAK
Yahşihan’da engelli kişilere tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla başlatılan “Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor” mavi kapak kampanyası ile toplanan küçük şişe kapakları engellilerin kocaman hayallerini gerçekleştirmek için umut olmaya devam ediyor.

HER
FIRSATTA
DESTEK
OLUYOR
Engellilere her fırsatta destek olan Yahşihan ilçe Jandarma Komutanlığı, bu desteğini engellilerin umudu olan mavi kapakla devam ettirdi. “Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor” projesi kapsamında Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli erbaş ve erlerin topladıkları şişe kapakları proje koordinatörü İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Tuğba ÖĞDEN’e teslim edildi.

KAPAKLAR TESLİM EDİLDİ
Kapakları teslim alan Proje koordinatörü İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr Tuğba Ögen Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Jan. Üst. Tğm. Rıdvan Aksoy’un şahsında tüm askerlere ve jandarma personeline duyarlıklarından ve kampanyaya verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ