Jandarma şehit ailelerini Anıtkabir´e götürdü

Jandarma şehit ailelerini Anıtkabir´e götürdü

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Jandarma şehit ailelerini Anıtkabir´e götürdü

İl Jandarma Komutanlığı tarafından 176´ncı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere yönelik Anıtkabir, Jandarma Şehitliği ve Müzesi gezisi düzenlendi. 

İLK DURAK ANITKABİR

İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut tarafından Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığından uğurlanan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Vatan İçin Can Verenler Derneği üyeleri önce Anıtkabir´i ziyaret ettiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün mozolesine çelenk sunan aileler, Ata´nın huzuruna çıkmanın gururunu yaşadılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kullandığı silah ve eşyaları inceleyen aileler ziyaretin ikinci durağı olan Jandarma Şehitliği ve Müzesi oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Jandarma Şehitliği ziyaretinde kendi evlatlarının ve babalarının isimlerini ve resimlerini gören aileler duygulu anlar yaşadı, gözyaşlarını tutamadı. Şehit aileleri ve gaziler geziyi düzenleyen; başta Jandarma Genel Komutanlığı olmak üzere İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut ve İl Jandarma Komutanlığı personeline, Anıtkabir Komutanlığı personeline, Anıttepe Sosyal Tesisler Müdürlüğüne ve Jandarma Müze Komutanlığına ayrı ayrı teşekkür ettiler.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı