Jandarma güvenliğimizin vazgeçilmez teminatıdır

Jandarma güvenliğimizin vazgeçilmez teminatıdır

KOMUTAN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Jandarma güvenliğimizin vazgeçilmez teminatıdır

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, kolluk kuvveti görevi yapan ve kamu düzenin sağlanmasında önemli bir rol üstlenen Jandarma´nın 178. Yılının kutlu olması temennisinde bulundu.

KOMUTAN KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıldönümü münasebetiyle İlçe jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan da hazır bulundu. İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Balışeyh Kaymakamlığının kurumuna göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür etti. Kaymakamı Altuntaş ise Jandarma Teşkilatının gününü kutlayarak tebrik etti. Altuntaş, kolluk kuvveti görevi yapan ve kamu düzenin sağlanmasında önemli bir rol üstlenen Jandarma´nın 178. Yılının kutlu olması temennisinde bulundu.

GÜVENİN SEMBOLÜ

Altuntaş konuşmasının devamında, ?Jandarma sunduğu hizmet kalitesini artırarak her geçen gün devam etti. Bu teşkilat, kurulduğu günden itibaren bugün dimdik ayakta. Cumhuriyetimizin kuruluşunda temel felsefe neyse diğer kolluk güçleriyle beraber ülkemize hizmet etmeye devam etti.  Üzerinizde taşıdığınız üniformanın hakkını sizler de vermeye devam edeceksiniz. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle gününüzün kutlu olmasını temenni ediyorum? dedi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü