İzmir Caddesi, adına yakışacak

İzmir Caddesi, adına yakışacak

İZMİR CADDESİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

İzmir Caddesi, adına yakışacak

Cadde esnafının talebi, Belediye Başkanı Saygılının da talimatı ile ertelenen İzmir Caddesinde kısa süre önce başlatılan kaldırım yenileme ve yol çalışmasında sona gelindi. Cadde adına yakışır bir görüntü ile bayramdan önce yaya ve araç trafiğine açılacak.

İŞLERİNE ENGEL OLMAMAK İÇİN

Büyük çoğunluğu gelinlikçilerin oluşturduğu İzmir caddesinde düğün sezonu nedeniyle esnafların talebi ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatı ile ölü sezon olarak bilinen bu aya ertelenen kaldırım yenileme ve yol çalışmasında sona gelindi. Ramazanın ilk gününden itibaren başlatılan çalışma gece gündüz devam etti. Bir haftalık çalışma sonucunda eski kaldırım ve parke taşları sökülerek alt yapı çalışması tamamlandı.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık iki haftalık çalışma sonucunda İzmir caddesindeki eski parkeler ve yaya kaldırım taşları söküldü. Cadde sağlı sollu bir miktar daraltıldı. Bozulan alt yapı yeniden elden geçirildi. Sağlı sollu yeni aydınlatma direkleri için hat çalışması tamamlandı. Caddede önümüzdeki birkaç gün içinde yeni parke ve yaya kaldırım çalışması başlatılarak kısa sürede trafiğe açılacak. Kırıkkale´nin en merkezi ve en eski caddesi olma özelliği taşıyan İzmir Caddesi bayrama yeni yüzüyle hazır hale gelmiş olacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü