İzleyip uyarıyorlar

İzleyip uyarıyorlar

OTOMASYON KONTROL ODASINDAN VATANDAŞLAR UYARILIYOR

OTOMASYON KONTROL ODASINDAN VATANDAŞLAR UYARILIYOR

İzleyip uyarıyorlar

Kırıkkale Belediyesi Otomasyon Kontrol Odasındaki kameralar sayesinde şehrimizdeki parklar ve caddeler takip edilerek korona virüs tedbirlerini ihlal edenler ekiplere bildiriliyor. Ekipler vatandaşları uyararak gerekli önlemleri alıyor.

Kırıkkale Belediyesi Otomasyon Kontrol Odasındaki görevliler, korona virüs önlemlerini ihlal ederek parklarda oturan, cadde ve sokaklarda sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşları tespit ederek polis ve zabıta ekiplerine bildiriyor. Ekipler, daha sonra ihbarın yapıldığı bölgeye giderek sokağa çıkma kısıtlaması bulanan vatandaşları evlerine gitmeleri hususunda uyarıyor.

Kırıkkale genelinde ana arterler, parklar ve belediye tesisleri olmak üzere 134 kamerayla şehrimizin tamamı izleniyor. Otomasyon Kontrol Odasındaki personelin 24 saat esasıyla kameradan takibini yapıyor. Özellikle korona virüs salgını dolayısıyla 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve 20 yaş altı gençlerimizin sokağa çıkmaları yasaklanmış durumda. Bu gruba giren vatandaşlarımız, sokağa çıktıkları tespit edilirse emniyet ve zabıta ekiplerimiz tarafından uyarılıyor. Kurallara uymayanlar öncelikle uyarılıyor ardından gerekli cezai işlemler uygulanıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ