İYİ’Yİ KIRIKKALE’DE BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

İYİ’Yİ KIRIKKALE’DE BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, “İYİ Partimizi birinci parti yapacağız. Allah’ın izni ile Millet ittifakının adayını Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımızı da Başbakan yapacağız”

TEŞEKKÜRLER 

İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Kırıkkale il Başkanı seçilmem nedeni ile bizzat gelerek, çiçek göndererek, arayarak, sosyal medyada iyi dilek ve temennilerde bulunarak şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun dilekleriyle başarılar dileyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Artık bundan sonra İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı olarak daha çok vatandaşımızın gönlüne girerek tüm hemşerilerimize ulaşarak İYİ Partimizin ve Genel Başkanımızın selam ve sevgilerini ulaştırmaya çalışacağız”

 

MİLLETİMİZ BİZİ BEKLİYOR

Partimizin görüş ve düşüncelerini, ülkemizi yönetme biçimini tüm vatandaşlarımıza anlatarak tek kişinin yönetim biçiminden kurtularak çoğulcu bir demokrasinin hâkim kılındığı bir yönetim biçimin uygulanacağı bir duruma getirilmesi için gece gündüz çalışacağız. Bunun için İYİ Partimizi birinci parti yapacağız. Allah’ın izni ile Millet ittifakının adayını Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımızı da Başbakan yapacağız. Çünkü milletimiz bizi bekliyor; artık rüzgar İyilerden yana esiyor. Bugünden itibaren altılı masanın almış olduğu kararlar çerçevesinde tek kişi yönetimine son vermek için Ben, Sen değil Biz varız görüş ve düşüncesi içinde hareket edeceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız