İyilik Sofraları açıldı

İyilik Sofraları açıldı

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN İYİLİK SOFRASI İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

İyilik Sofraları açıldı

İl Müftülüğü tarafından İyilik Sofrası iftar programı düzenlendi. İftar programına il idarecilerinin yanı sıra şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İFTARDA TANITIM YAPILDI

İl Müftülüğü binasında düzenlenen iftar programına Vali Ali Kolat´ın yanı sıra İlksen Kolat, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Bülent Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kurumlar ve Koordinasyon Daire Başkanı Zeyd Özel, İl Müftüsü Bekir Gerek, davetliler, şehit ve gazi yakınları katıldı.

ŞEHİT YAKINLARI DA KATILDI

Program, Kur´an-ı kerim Tilaveti ile başladı.  Daha sonra, İl Müftülüğü personeli tarafından davetlilere Kaside ve İlahiler seslendirildi. İl Müftüsü Bekir Gerek; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm Türkiye´de İyilik Sofralarının açıldığını, Kırıkkale de ise bu anlamda şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftar yapıldığını ifade etti.

HERKES BİR İYİLİK YAPSIN

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kurumlar ve Koordinasyon Daire Başkanı Zeyd Özel, hiçbir çocuğun ve yetimin aç ve açıkta kalmalarını istemediklerini, bu sene herkesin bir iyilik yapmasını arzuladıklarını belirtti.

GÖNLÜMÜZ VE KAPIMIZ AÇIK

Vali Ali Kolat ise yaptığı konuşmada: ?İl Müftülüğümüz bu iftarı, şehit ve gazi yakınlarıma düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu yemek gerçekten de şehitlerimize, gazilerimize verilen değerin bir anlamda ölçüsüdür. Ayrıca bizim ve Garnizon Komutanlığımızın da bir programı olacak. Dolayısıyla bizler de şehitlerimiz ve gazilerimizle bir arada olmaktan büyük bir haz duyuyoruz. Onlarla gönül birliğimiz her zaman devam ediyor. Onlara gönlümüz ve kapımız her zaman açık. Bu vesileyle, herkese afiyet olsun diyorum. Müftülüğümüze de düzenledikleri bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum? ifadelerine yer verdi.  Daha sonra program, Mısırlı Kari Muhammed Nasır tarafından okunan Kur´an- Kerim ile son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü